• ТРГОВИЈА СО ГРАДЕЖНИ МАТЕРИЈАЛИ
    Поставивме висок
    Стандард за квалитет
    ПРОИЗВОДИ
За нас

КВАЛИТЕТ-ПРОМ е препознатливо име во областа на трговија со градежни материјали. Наша основна карактеристика по која се разликуваме од другите е целосната посветеност кон конкретните потреби и желби на нашите клиенти.
Квалитетот е потврден со сертификати од самите производители.

Побарајте понуда!

Снабдувањето може да се прави во нашите два склада, а доставувањето на материјалите го вршиме со сопствени возила до Вашиот објект.
Производи и услуги

КВАЛИТЕТ-ПРОМ со своето долгогодишно искуство во продажбата и набавката на градежни материјали е докажан на македонскиот пазар. За нашиот квалитет и посветеност кон работата доволно говори долгата референтна листа на задоволни клиенти и соработници.
За сите наши производи вршиме транспорт до вашиот објект или склад. Испораката е навремена и бесплатна. Ваше е само да порачате а ние ќе го организираме сето останато.

Партнери