Производи

Ребрасто бетонско железо во прачки „B500B“, „B500C“

Располагаме со димензии од 8мм, 10мм, 12мм, 14мм, 16мм, 18мм, 20мм, 22мм, 25мм , 28мм, 32мм, 40мм во должина од 12м и 14м, спакувани во врски со просечни тежини од 2.2т.

Ребрасто бетонско железо во котор „B500C“

Располагаме со ребрасто-бетонско железо кое е спакувано во цврсто врзани котори со просечни тежини од 2т и димензии од 8мм, 10мм, 12мм, 14мм, 16мм, 18мм, 20мм.

Глатко бетонско железо во котор

Располагаме со глатко железо спакувано во котори со просечни тежини од 1,3т со димензии од 5,5мм , 6мм, 6,5мм, 7мм, 8мм, 9мм, 10мм, 11мм, 12мм, 14мм, 16мм со квалитет „SAE1006“, „SAE1008“, „SAE1010“, „C4D“, „C9D“.

Арматурни мрежи

Располагаме со сите типови на арматурни мрежи кои одговараат на стандардите за квалитет, од реномирани производители за кои поседуваме сертификати за квалитет. Покрај стандардните типови на мрежи кои ги имаме на лагер, можеме да одговориме на порачки по барањата кои ги имаат клиентите по однос на димензии и дебелини на мрежите.

Блокови

Располагаме со широк асортиман на блокови како што се термо блок, гитер блок, шуплив гитер, полна тула, ферт монта, каналници, блок оџак итн. и истите се од познати производители.

Покривни елементи

Располагаме со широка палета на покривни елементи: керамиди, капаци, завршна лева, завршна десна и др. Вршиме нарачка на покривни елементи по ваша желба од сите производители.

Статик носач

Располагаме со статик носачи со висини од 90 и 120мм и должини од 2м до 12м. Постои и можност на изработка по нарачка.

Заварени цевки и профили

Квалитет Пром располага со широка палета на заварени челични цевки и профили скоро од сите видови и големини.

Други градежни материјали

Во нашиот склад може да се снабдите со следниве градежни материјали од нив издвојуваме:

 • Цемент и усјемал
 • Дрвена граѓа
  • Даски - најчесто се среќаваат со дебелина од 2,5cm со должина од 4m
  • Греди – со различни димензии , 8cm x 10cm, 10cm x 10cm, 10cm x 12cm, 12cm x 12cm, 8cm x 12cm и 12cm x 14cm, со должини од 4,5 и 6m
  • Летви - најчесто се среќаваат во димензии 2,5cm x 5cm и 3cm x 5cm со должина од 4m
  • Талпи
 • Ферт греди - ферт греди со димензии од 2m до 7.4, односно со можност на изработка по димензии со конкретни нарачки
 • Жичани производи (клинци и палена жица)
 • Изолациони материјали (хидроизолациони ленти, битулит, битумен, тер хартија)