Референтна Листа

Квалитет Пром може да се пофали со многубројни објекти, познати на широката јавност, на кои успешно им е испорачано бетонско железо. Дел од нив:


• Веро Трговски Центар

• Скопје Сити Мол

• Македонски Народен Театар

• Македонска Филхармонија

• Музеј на Народна Борба

• Комплекс Панорама Резиденс

• Американска Амбасада Скопје

• Ван Хол - фабрика за автобуси